- Sputnik Srbija, 1920, 26.08.2021
DRUŠTVO
Društvene teme, zanimljive priče, reportaže, događaji, festivali i kulturna dešavanja iz Srbije, i ostatka sveta

Stiže novi vreli talas, RHMZ izdao tri upozorenja

© AP Photo / Manu FernandezEkstremne vrućine u Španiji
Ekstremne vrućine u Španiji - Sputnik Srbija, 1920, 18.07.2022
Pratite nas
Republički hidrometeorološki zavod objavio je istovremeno tri upozorenja na svom sajtu., U prvom s e navodi da će od srede do petka na području Srbije biti veoma toplo sa maksimalnim temperaturama od 34 do 37 stepeni, a za vikend i početkom naredne sedmice još toplije sa temperaturama od 37 do 40 stepeni.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

RHMZ upozorava i da će od srede do petka na području Beograda biti veoma toplo sa maksimalnom temperaturom od 34 do 36 stepeni, a za vikend i početkom naredne sedmice još toplije sa temperaturom oko 38 stepeni.
Izdato je i i hidrološko upozorenje u kom se navodida će se na Savi kod Sremske Mitrovice i Šapca vodostaji narednih dana kretati ispod niskih plovidbenih nivoa.
Na Jadru, Kolubari sa pritokama, Mlavi, Lugomiru, Jablanici i Starom Begeju proticaji su se približili minimalnim srednje mesečnim vrednostima 95 postotne obezbeđenosti (biološkom minimumu), dodaje se.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala