- Sputnik Srbija, 1920
REGION
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz zemalja u regionu

Požari širom Crne Gore, u pljevaljskom selu izgorjela kuća

© Foto : PV informer, sajt Opštine PljevljaGori kuća u Pljevljima
Gori kuća u Pljevljima - Sputnik Srbija, 1920, 18.07.2022
Pratite nas
U pljevaljskom selu Strahov do – Brekinja u mjesnoj zajednici Potkovač u požaru je izgorjela kuća i štala. Požar je zahvatio štalu, da bi se zatim proširio i na kuću. Intervencijom vatrogasaca i mještana spriječeno je širenje požara na druge stambene i pomoćne objekte.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

U požaru nije bilo povrijeđenih lica ali je jednoj starijoj mještanki pozlilo, pa je upućen poziv za intervenciju zdravstvenim radnicima iz pljevaljske Hitne medicinske pomoći, javlja PV informer, portal Opštine Pljevlja.
Helikopter Vojske Crne Gore stigao je u Herceg Novi gdje je počeo gašenje požara koji je juče izbio u mjestu Kabao, iznad naselja Zelenika. Vatra se od jutros širila, potpomognuta vjetrom, a u međuvremenu se aktivirao i požar u Žvinjama. Komandir Službe zaštite i spašavanja Herceg Novi Zlatko Ćirović kazao je medijima da nijesu ugrožene kuće, ali da sve zavisi od vjetra. Kako je rekao, požar se brzo spušta prema pristupačnom terenu, a vatrogasci zauzimaju položaj za gašenje.
Požar na nepristupačnom terenu planine Vojnik u Crnoj Gori aktivan je treći dan, a gase ga nikšićki vatrogasci-spasioci, uz pomoć mještana, a danas je gasio i helikopter Vojske Crne Gore.
Veliki šumski požar na jugu Francuske - Sputnik Srbija, 1920, 16.07.2022
SVET
Šumski požari pustoše Mediteran – evakuacija ljudi u Portugaliji, Španiji i Grčkoj /foto/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala