- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Olga posle poraza u finalu: Bila je divna nedelja!

© Foto : Screenshot/EurosportOlga Danilović
Olga Danilović - Sputnik Srbija, 1920, 17.07.2022
Pratite nas
Srpska teniserka Olga Danilović čestitala je Hrvatici Petri Martić na pobedi na VTA turniru u Lozani. Martićeva je u finalu pobedila Danilovićevu 6:4, 6:2 i tako sprečila Olgu da posle titule u dublu upiše i onu u singlu.
Nije Olgu na ovom meču služio forhend i to je ono što ju je možda koštalo boljeg rezultata u finalu. U drugom setu je taj forhend baš pravio probleme i zbog njega je pretrpela brejk u petom gemu (2:3) koji joj je trasirao put u poraz.
Posle duela Danilovićeva čestitala je Hrvatici na trijumfu.
„Petra je odigrala odličan meč. Želim da se zahvalim mom timu što je bio uz mene tokom ove nedelje. Odigrala sam mnogo teških mečeva. Bila je divna nedelja, a ja iz Lozane nosim mnogo divnih uspomena. Hvala svima, hvala navijačima koji ste dolazili svaki dan da nas gledate. Vidimo se sledeće godine", izjavila je srpska teniserka po završetku meča.
Danilovićeva je osvojila titulu u dublu u paru sa Francuskinjom Kristinom Mladenović, pošto su im meč finala predale Norvežanka Ulrike Eikeri i Tamara Zidanšek iz Slovenije.
Svakako će Olgi ovaj turnir biti važan za dalji tok karijere jer je videla da može da stigne do samih završnica turnira na kojima nastupa.
Zato i jeste zadovoljna uprkos porazu.
Olga Danilović - Sputnik Srbija, 1920, 17.07.2022
SPORT
Olga Danilović bez singl titule u Lozani
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala