- Sputnik Srbija, 1920, 26.08.2021
DRUŠTVO
Društvene teme, zanimljive priče, reportaže, događaji, festivali i kulturna dešavanja iz Srbije, i ostatka sveta

„Putevi Srbije“: Izmene u saobraćaju zbog radova na putevima

© Sputnik / Lola ĐorđevićGrađevinske mašine
Građevinske mašine - Sputnik Srbija, 1920, 16.07.2022
Pratite nas
Prema informacijama „Puteva Srbije“, na auto-putu E-75, kod petlje Pojate - Paraćin do 29. jula zbog radova na rekonstrukciji kolovoza za saobraćaj je zatvorena leva kolovozna traka, u smeru Niš - Beograd, dok se saobraćaj odvija dvosmerno desnom kolovoznom trakom u smeru Beograd - Niš.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Na deonici puta Knić - Mrčajevci do 15. septembra planirani su radovi na mostu preko Bresničkog potoka uz naizmenično propuštanje vozila.
Na auto-putu E-75 preusmeren je saobraćaja u zoni stare naplatne rampe Bubanj Potok, zbog obezbeđenja radova na spajanju postojećeg auto-puta sa novoizgrađenim auto-putem. Iz pravca Niša saobraćaj se preusmerava na proširenje stare naplatne rampe u dužini od 400 metara, a zatim vraća u normalan režim saobraćaja. Iz pravca Beograda saobraćaj se preusmerava na dve saobraćajne trake na proširenje stare naplatne rampe u dužini od 400 metara, a zatim vraća u normalan režim saobraćaja.
Ovaj režim saobraćaja zadržaće se do otvaranja Kraka 11 i preusmerenja saobraćaja ka Nišu preko novoizgrađenih delova auto-puta, što se očekuje u roku od 40 dana.
Na auto-putu E-75, kod petlje Horgoš - Subotica-sever, u smeru ka Beogradu najavljeni su radovi na demontaži i montaži zaštitne ograde u razdelnom pojasu do 28. jula . Zatvorena je preticajna saobraćajna traka i saobraćaj se odvija voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom.
Na deonici puta Bajina Bašta - Perućac do 1. septembra u periodu od 7 do 22 časiva, planirani su radovi na sanaciji klizišta Bušinsko polje, uz naizmenično propuštanje vozila.
Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila, navedeno je u saopštenju, preneo je Tanjug.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala