- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

„Koštale su nas glupe greške“

© Foto : FIVBOdbojkašice Srbije
Odbojkašice Srbije - Sputnik Srbija, 1920, 16.07.2022
Pratite nas
Odbojkašice Srbije nisu uspele da se plasiraju u finale Lige nacija jer su poražene od Brazila rezultatom 3:1 (25:14, 18:25, 24:26, 19:25). To znači da će sutra igrati za treće mesto ili protiv Italije ili protiv Turske.
Selektor Srbije Danijele Santareli izneo je utiske posle utakmice.
„Posle ovog meča, znali smo da nije lako igrati sa Brazilom, imaju dosta kvalitetnih igračica. Mi smo imali dosta grešaka, probali smo da igramo našu najbolju odbojku, ali nismo uspeli. Igrali smo neverovatan prvi set, ali nismo uspeli da nastavimo tako. Igrali smo veoma dobro, ali posle toga smo igrali loše. U trećem setu, igrali smo veoma dobro, ali na kraju seta imali smo mnogo glupih grešaka. U četvrtom setu, nismo imali energije i nismo bili čistog uma. Za nas je dobro što smo došli do ovde. Moramo da budemo srećni zbog svega u Ligi nacija. Sada idemo na sledeću utakmicu, da se odmorimo, da vratimo energiju i važno je da završimo takmičenje na dobar način, borićemo se“, rekao je Santareli.
Odbojkašica Bojana Drča najavljuje veliku borbu u sutrašnjem meču, ma ko bio protivnik.
„Nekako smo dobro krenule ovu utakmicu, ali je u drugom setu došlo do nekog pada. One su promenile svoju igru i tu su nas negde poremetile. Ostaje žal što nećemo igrati finale, ali se treba skoncentrisati na sutrašnju utakmicu i odigrati za treće mesto. Dale smo sve od sebe, ali je Brazil je bio bolji od nas. Nadam se našoj boljoj igri sutra. Ako imamo šansu da se vratimo sa medaljom, to je najlepše. Daćemo sve od sebe i borićemo se sutra“, rekla je Drča.
Utiske je iznela i Ana Bjelica.
„Propustili smo našu šansu u trećem setu, igrali smo protiv stvarno dobre ekipe. Igrale smo dobro i borile smo se. Ostale smo bez snage, mislile smo da ćemo izaći kao pobednice. Sutra nam je najbitniji meč za medalju, daćemo sve od sebe da pobedimo“, rekla je Bjelica.
Odbojkašice Srbije - Sputnik Srbija, 1920, 16.07.2022
SPORT
Kraj sna o finalu Lige nacija za srpske odbojkašice
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala