- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Milanka Karić: Ljubav koja traje I Dok anđeli spavaju

© Foto : Karic fondacija/youtube/skrinšotMilanka i Bogoljub Karić
Milanka i Bogoljub Karić - Sputnik Srbija, 1920, 16.07.2022
Pratite nas
Gost novog izdanja emisije „Dok anđeli spavaju“ Marine Rajević Savić je Milanka Karić.
Stasita i lepa, bila je odličan đak besprekornog ponašanja. Pohađala je prvi razred pećke gimnazije, kada se svidela Bogoljubu Kariću, najmlađem sinu od petoro dece Janićija i Danice Karić, takođe ugledne metohijske porodice.
On je imao 18, a ona 15 godina. Posle pet godina, mladalačka ljubav, prerasla je u skladan brak, koji traje već punih 43 godine. Izrodili su četvoro dece: Nebojšu, Nadeždu, Jelenu i Danicu.
Do sada imaju sedmoro unučadi.
Diplomirani pravnik, sa znanjem engleskog i ruskog jezika, Milanka je od ulaska u dom Karića postala, ne samo uzorna majka, supruga i snaha, već je svojim radom doprinela i razvoju moćne, univerzalne, porodične firme – ”Kosovo univerzum”, koju je kreirao i počeo da podiže njen suprug Bogoljub, sa svojom braćom Sretenom, Dragomirom, Zoranom i sestrom Oliverom.
Kultna emisija „Dok anđeli spavaju“, koju već duže od tri decenije uređuje i vodi Marina Rajević Savić, obrađuje životne priče ekskluzivnih gostiju iz različitih sfera društva.
Emituje se svake druge subote u 21.00.
Dok anđeli spavaju - Milanka Karić, prvi deo
Dok anđeli spavaju - Milanka Karić, drugi deo
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala