Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Sutra na konsultacijama kod Vučića SVM, Zavetnici i Dveri

© Tanjug / STRAHINJA ACIMOVICPredsednik Srbije Aleksandar Vučić
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić - Sputnik Srbija, 1920, 14.07.2022
Pratite nas
Predsednik Aleksandar Vučić nastaviće sutra razgovore sa predstavnicima izbornih lista, koje će imati poslanike u budućem sazivu parlamenta, u okviru konsultacija o kandidatu za predsednika nove vlade.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Na Andrićev venac sutra će na konsultacije doći predstavnici Saveza vojvođanskih Mađara, Zavetnika i liste „Patriotski blok za obnovu Kraljevine Srbije“.
Vučić će sa predstavnicima liste „Savez vojvođanskih Mađara - Ištvan Pastor“ razgovarati u 10.30, nakon toga sa predstavnicima Srpske stranke Zavetnici u 11.30, dok će u 12.45 usledili razgovor sa koalicijom „Patriotski blok“, koju čine Dveri i POKS koji predvodi Žika Gojković, najavila je pres služba predsednika Republike, prenosi Tanjug.
Predsednik Vučić danas je održao konsultacije sa predstavnicima manjinskih lista - Koalicije Albanaca doline, „Zajedno za Vojvodinu“ i „Muftijin amanet“, dok je SDA Sandžaka odbila poziv za današnji razgovor.
Aleksandar Vučić počeo konsultacije o mandataru - Sputnik Srbija, 1920, 14.07.2022
SRBIJA
Vučić počeo konsultacije o mandataru razgovorima sa manjinskim strankama
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala