- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Preti li sukob nuklearnih sila | Od četvrtka do četvrtka

© Youtube/New Update DefenceRaketa "Sarmat" RS-28
Raketa Sarmat RS-28 - Sputnik Srbija, 1920, 14.07.2022
Pratite nas
Amerika i njeni saveznici opasno balansiraju na ivici direktnog oružanog sukoba sa Rusijom, upozoravaju iz Moskve, ističući da bi takav sukob nosio opasnost od nuklearne eskalacije. Slično upozorenje na mogući “pakao” stiglo je i od predsednika Srbije.
Dok Zapad i Rusija nastavljaju odmeravanje snaga, na Balkanu strepe da se ne desi “drugo poluvreme” globalnog sukoba, iako se još vidaju rane iz devedesetih. U Potočarima se opet videlo da smo daleko od pomirenja, a od šefa delegacije EU u BiH čuli čak i da je pomirenje uvredljivo za žrtve. Crna Gora ni praznik ne može da proslavi bez podela.
O ovim i drugim aktuelnim pitanjima iz protekle sedmice u emisiji Od četvrtka do četvrtka govori akademik i bivši ambasador dr Slavenko Terzić.
Emisiju uređuje Tatjana Trikić a slušajte je od 21 čas na talasima Radija Studio B i gledajte na kanalu Sputnjik Srbija na platformi „Odisi“ (odysee.com).
Preti li sukob nuklearnih sila | Od četvrtka do četvrtka
Emisija „Od četvrtka do četvrtka“ analizira najaktuelnije teme koje su obeležile prethodnih sedam dana.
Gosti su politikolozi, sociolozi, vojni stručnjaci, diplomate, novinari, dobri poznavaoci aktuelnih političkih prilika. Emituje se svakog četvrtka od 21.00.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala