- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Podgoričani istakli parolu – Albanci ih neće u Prištini /foto/

© Sputnik / Lola ĐorđevićFudbalska lopta
Fudbalska lopta - Sputnik Srbija, 1920, 14.07.2022
Pratite nas
Uoči fudbalske utakmice u okviru Lige konferencija između Budućnosti i Lapija iz tzv. Kosova, navijači crnogorskog kluba razvili su transparent „Idem preko zemlje Srbije“, a njima najverovatnije zbog toga neće biti dozvoljen ulazak na teritoriju tzv. Kosova.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Posle prvog meča Lige Konferencije između Budućnost i Lapija, Crnogorcima je poručeno da ih neće sačekati topla dobrodošlica.
Kako su prenele crnogorske „Vijesti“ zbog parola na prethodnom meču, navijačima Budućnosti neće biti dozvoljen ulazak na teritoriju tzv. Kosova.
Uoči druge utakmice prvog kola koja počinje u 20 časova, navijači crnogorskog kluba razvili su transparent „Idem preko zemlje Srbije“, a na društvenim mrežama objavljivali su mapu na kojoj su Kosovo i Metohija sastavni deo Srbije.
To je naljutilo tamošnje vlasti koji su imali žestok odgovor.
„Pozivamo mobilizaciju celog albanskog naroda, ne samo navijača Lapija. Uprava kluba odlučila je da ulaznice za revanš prodaje po pristupačnim cenama da bi stadion bio pun. Želimo da odgovorimo svima onima koji su u Podgorici pokazali mržnju ne samo prema nama, nego prema celom albanskom narodu“, navodi se u saopštenju Lapija.
Dejan Joveljić - Sputnik Srbija, 1920, 14.07.2022
SPORT
Los Anđeles će morati da nauči srpski /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala