- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Vesti: Hoće li doći do dogovora u Istanbulu /video/

Pratite nas
Pratite Vesti Radija Sputnjik.
Vesti Radija Sputnjik možete pratiti i na frekvencijama radija Novosti (104,7 megaherca) i Studija B (105,4 megaherca)
Danas u vestima:
Nemački kancelar uključio se u propagiranje francuskog predloga za Severnu Makedoniju. Insistira se da prihvate neprihvatljiv predlog zarad nečega što je na dugom štapu, ocenjuju eksperti.
Velike nade u današnji dogovor u Istanbulu. Da li će se delegacije Rusije, Turske, Ukrajine i Ujedinjenih nacija dogovoriti o izvozu žita kako bi se smanjio rizik od prehrambene krize?
Otkrivamo: zašto francuski političari pozivaju predsednika Emanuela Makrona da podnese ostavku, posle afere u kojoj je optužen da je pomagao kompaniji Uber da se proširi na štetu evropske taksi industrije.
Opština Čajetina poklonila manastiru Hilandar 70 hektara zemljišta na Zlatiboru. Na parceli će biti izgrađen naučno–obrazovni kamp za decu.
Pišite nam u komentarima. Sva vaša pitanja uzećemo u obzir. Slušajte nas i saznaćete ono što drugi prećutkuju.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala