- Sputnik Srbija, 1920
SVET
Najnovije vesti iz sveta

Tviter tužio Maska

© AP Photo / Ringo H.W. ChiuIlon Mask
Ilon Mask - Sputnik Srbija, 1920, 13.07.2022
Pratite nas
Kompanija „Tviter“ podnela je tužbu protiv Ilona Maska zbog kršenja ugovora vrednog 44 milijarde dolara o kupovini te društvene mreže.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Tviter“ je zatražio od suda u Delaveru da naloži najbogatijem čoveku na svetu da završi spajanje po ceni od dogovorenih 54,20 dolara po akciji „Tvitera“.
„Nakon što je napravio javni spektakl i nakon što je predložio i potom potpisao sporazum o spajanju pogodan za prodavce, Mask očigledno veruje da je, za razliku od svake druge strane koja podleže ugovornom zakonu Delavera, slobodan da promeni mišljenje, uništi kompaniju, poremeti njene operacije, uništi vrednost akcionara i ode", navodi se u tužbi.
Podsetimo, Mask je u petak objavio da odustaje od namere da preuzme kompaniju za 44 milijarde dolara, tvrdeći da Tviter nije otkrio važne informacije, kao što je konkretan broj lažnih naloga i neželjene pošte.
Tviter - Sputnik Srbija, 1920, 11.07.2022
SVET
Akcije „Tvitera“ u padu posle odluke Ilona Maska
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala