- Sputnik Srbija, 1920, 26.08.2021
DRUŠTVO
Društvene teme, zanimljive priče, reportaže, događaji, festivali i kulturna dešavanja iz Srbije, i ostatka sveta

Sanirana havarija u Čačku, zaustavljeno curenje gasa

© Sputnik / Lola ĐorđevićVatrogasci
Vatrogasci - Sputnik Srbija, 1920, 13.07.2022
Pratite nas
Ekipe „Srbijagasa“ sanirale su havariju koja se dogodila u Moravskoj ulici u Čačku kada je tokom izvođenja građevinskih radova probijena glavna gasovodna cev.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Na licu mesta su bili su i pripadnici vatrogasno-spasilačke službe, a iz obližnjih zgrada su evakuisani stanari.
„Prvo smo čuli sirene, a nakon toga i lupanje na vrata. Vatrogasci su nas upozorili da napolju curi gas i da odmah moramo da napustimo svoje stanove. Nakon kratkog vremena sam i osetila jak miris gasa, od koga se teško diše. Blokirali su celu ulicu, a kada smo izašli napolje videli smo da je probijena cev iz koje gas šiklja. Kako su nam rekli, moraju na glavnom ventilu da zatvore gas za ceo naš blok kako bi on do kraja iscureo a zatim se i kvar sanirao. Plašimo se da cigaru zapalimo, jer je gas svuda oko nas“, kazali su za RINU, stanari Moravske ulice.
Saobraćaj je u tom delu Čačka bio zaustavljen, a na mestu gde je pukla cev nikom sem nadležnima nije bio dozvoljen pristup, preneo je „Blic“.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala