- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Zvezdin kapiten produžio ugovor, a Partizanov otišao

© KK Crvena zvezdaBranko Lazić
Branko Lazić - Sputnik Srbija, 1920, 13.07.2022
Pratite nas
Branko Lazić potpisao je dvogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom i tako nastavio dugu tradiciju igranja u crveno-belom, dok je sa druge strane kapiten Partizana Rade Zagorac zvanično napustio klub iz Humske.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Lazić će sa novim ugovorom ostati u crveno belom dresu punih 13 sezona, čime će se izjednačiti sa takođe legendama kluba Vladimirom Cvetkovićem i Dragišom Vučinićem. Ispred njih sa 14 sezona u dresu Crvene zvezde ostaje još jedna legenda kluba Slobodan Nikolić.
Crvena zvezda želi svom kapitenu puno zdravlja i uspeha u godinama koje dolaze, u kojima će ponovo iz tunela hale „Aleksandar Nikolić“ kao prvi i kapiten predvoditi seniorski tim njegove i naše Crvene zvezde“, istakla je Crvena zvezda.
U Partizanu pak malo drugačija priča...
Rade, hvala na svemu što smo zajedno prošli tokom prethodne četiri sezone!. Klub ti želi puno sreće i uspeha u nastavku karijere“, istakao je Partizan na svojim društvenim mrežama i sajtu.
Sada ostaje pitanje ko će biti sledeći kapiten Partizana. Prethodne sezone su tu ulogu imali Rade Zagorac i Nemanja Dangubić, ali su obojica napustili tim.
Tu ulogu je ispunjavao i Uroš Trifunović, pa ostaje da se vidi da li će na njega pasti izbor ili na nekog drugog košarkaša.
Srpski košarkaš Ivan Paunić iz perioda kada je nosio dres Fuenlabrade - Sputnik Srbija, 1920, 13.07.2022
SPORT
Srbin zvanično još godinu dana u Rusiji
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala