- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Albanska mobilizacija za Podgoričane – huligani iz Tetova dolaze u Prištinu

© AFP 2023 / GENT SHKULLAKUAlbanski huligani
Albanski huligani - Sputnik Srbija, 1920, 13.07.2022
Pratite nas
FK Ljapi, predstavanik takzovanog Kosova u kvalifikacijama za Ligu konferencija, imaće vatrenu podršku u četvrtak u revanšu drugog kola protiv Budućnosti iz Podgorice. Naime, navijači makedonske Škendije iz Tetova, najavili su masovan dolazak na utakmicu koja se igra u Prištini.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Radi se o čuvenim Balistima, navijačima albanske nacionalnosti, koji su pre nekoliko godina privukli pažnju naše javnosti tokom kvalifikacionih okršaja za Ligu šampiona između Škendije i Partizana.
Zbog činjenice da su igrači Ljapija kao i ceo albanski narod, navodno, bili izloženi uvredama na prvom meču u Podgorici od strane „pro-srpske grupe navijača Budućnosti“, Balisti iz Tetova najavljuju dolazak u velikom broju.
Oni su na društvenim mrežama pozvali i ostale Albance da dođu u što većem broju i naprave vatrenu dobrodošlicu „Varvarima“ i igračima Budućnosti, kao i paklenu atmosferu na stadionu u Prištini.
„Idemo u Prištinu da podržimo našu braću. Ništa nije važnije kada su u pitanju albanska krv i nacija. Putovaćemo privatnim kolima, a skup je na stadionu u Tetovu odakle krećemo zajedno“, stoji u saopštenju Balista.
Podsetimo, navijači Budućnosti, popularni „Varvari“, odbacili su postojanje samoproglašene države Kosovo u najavi utakmice između njihovog kluba i Ljapija iz Podujeva.
Na društvenim mrežama je objavljena mapa na kojoj je Kosovo i Metohija u sastavu Srbije, iako je zvanična državna politika Crne Gore drugačija.
„Kilometre prelazimo, prepreke sve gazimo, svi na gostovanje“, navedeno je u poruci navijača Budućnosti.
Meč između Ljapija i Budućnosti igra se u četvrtak od 20 časova u Prištini.
Varvari Budućnost - Sputnik Srbija, 1920, 13.07.2022
SPORT
Podgoričani ne priznaju lažnu državu Kosovo /foto/
Miodrag Grof Božović - Sputnik Srbija, 1920, 13.07.2022
SPORT
„Izdajnici!“ – Grof „zagrmeo“ zbog odlazaka stranaca iz Rusije
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala