- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Vesti: Koliko će se odnos evra i dolara odraziti na Srbiju /video/

Pratite nas
Pratite Vesti Radija Sputnjik.
Vesti Radija Sputnjik možete pratiti i na frekvencijama radija Novosti (104,7 megaherca) i Studija B (105,4 megaherca)
Danas u vestima:
Ruska vojska ima odgovor na planove ukrajinskog Generalštaba o navodnom blickrigu sa milion vojnika na Hersonsku i Zaporošku oblast. Zelenski predstavio nacrt zakona o posebnom statusu Poljaka u Ukrajini.
Izjavom da bi populaciju Rusije trebalo bi smanjiti na 50 miliona bivši predsednik Poljske Leh Valensa jasno definiše trenutnu poziciju Zapada prema Rusiji, ocenjuju eksperti.
Na značajan pad vrednosti evra u odnosu na dolar utiče više faktora — to je pokazatelj širih problema s kojima se suočava evropska privreda, a najveći deo je nastao zato što je Brisel prekinuo odnose s Rusijom, tvrde stručnjaci.
Narod okupljen na protestima protiv francuskog rešenja makedonskog pitanja ne pristaje ni na kakvu trgovinu identitetom — jezik i istorija crvene linije preko kojih se ne prelazi. Može li grudva nezadovoljstva preći u lavinu?
Pišite nam u komentarima. Sva vaša pitanja uzećemo u obzir. Slušajte nas i saznaćete ono što drugi prećutkuju.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala