- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Nadal već izlečio povredu? Britanci sumnjaju zbog fotografija sa mora

© AP Photo / Kirsty WigglesworthRafael Nadal
Rafael Nadal - Sputnik Srbija, 1920, 12.07.2022
Pratite nas
Rafael Nadal se posle povlačenja sa Vimbldona uputio u Formenteru u Španiji gde na jahti odmara, ali se i bavi sportom uprkos povredi. Španac je fotografisan kako vozi džet ski zbog čega britanski „Skaj“ izražava sumnju u njegovu povredu.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Prikaži preko celog ekranaIzađi iz režima celog ekrana
Rafael Nadal morao je da se povuče sa Vimbldona usled pucanja stomačnih mišića u dužini od sedam milimetara.
Španac je doživeo sličnu povredu sa kojom je i Novak Đoković imao problem prethodne godine na Australijan openu, ali mu je bilo teže da se nosi sa tim nego srpskom asu.
Ipak, samo pet dana nakon što se povukao sa Vimbldona, Nadal je vozio džet ski i uživao na letovanju zbog čega je britanski „Skaj“ izrazio sumnju u ozbiljnost Rafine povrede.
Španac je posle povlačenja rekao da će na tren moći da izađe već posle sedam dana, ali da je slučaj ozbiljan zbog čega mora da bude izuzetno oprezan, a pitanje je koliko je onda i vožnja džet skijom bezbedna po njega.
„Moći ću da igram, možda ne sada, ali za nekih nedelju dana ću već moći da udaram lopticu sa osnovne linije. U neku ruku to je pozitivna stvar...Ovaj slučaj nije kao povreda stopala, ovde moram da budem oprezan da se stvari ne pogoršaju“, rekao je tada Nadal.
Bila povreda ozbiljna ili ne, fotografije Nadala sa jahte i džet skija definitivno ukazuju na to da će se Španac ubrzo vratiti i da nema sumnje da će igrati na predstojećem US openu koji se održava od 29. avgusta do 11. septembra.
Novak Đoković i Rafael Nadal - Sputnik Srbija, 1920, 12.07.2022
SPORT
Nadal se konačno oglasio zbog Novaka – reči Španca ni nalik čestitkama srpskog asa
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala