- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Vesti: Mogu li protesti u Severnoj Makedoniji „eksplodirati“ /video/

Pratite nas
Pratite Vesti Radija Sputnjik.
Vesti Radija Sputnjik možete pratiti i na frekvencijama radija Novosti (104,7 megaherca) i Studija B (105,4 megaherca)
Danas u vestima:
Odbijanje bošnjačkih stranaka za sprovođenje izborne reforme vodi ka centralizaciji Federacije BiH i majorizaciji Hrvata, ocenjuju sagovornici Sputnjika.
Istražujemo: da li će protesti u Severnoj Makedoniji, koji su počeli zbog tzv. „francuskog predloga“ u vezi s kandidaturom te zemlje za članstvo u Evropskoj uniji, eskalirati kad se o toj temi bude glasalo u parlamentu?
Kijev namerava da okupi milionsku vojsku, kako bi povratio kontrolu nad jugom zemlje — nad Hersonskom i Zaporoškom oblasti. Žestoke borbe vode se za Seversk, intenzivno se granatira ukrajinska vojska u Slavjansku.
Plan Berlina da nađe zamenu ruskom gasu može biti osujećen zbog nedovoljnog broja tankera u svetu, pa će zbog krize ne samo Nemačka, već i cela EU biti primorana da pregovara sa Rusijom, tvrde eksperti.
Novak Đoković osvojio sedmi trofej na Vimbldonu, četvrti uzastopni, i ujedno dvadeset prvu Grend slem titulu u karijeri. Večeras u 20 sati ispred Doma Narodne skupštine u Beogradu zakazan je svečani doček šampiona.
Pišite nam u komentarima. Sva vaša pitanja uzećemo u obzir. Slušajte nas i saznaćete ono što drugi prećutkuju.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala