- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

„Jedva čekam večiti derbi“ – Belić predstavljen u Partizanu

© Foto : FK PartizanKristijan Belić
Kristijan Belić - Sputnik Srbija, 1920, 11.07.2022
Pratite nas
Partizan je dobio pojačanje na sredini terena, četvorogodišnji ugovor sa crno-belima potpisao je mladi reprezentativac Srbije Kristijan Belić.
Nakon Čukaričkog, oglasio se i Partizan koji je saopštio da je Belić sa crno-belima potpisao ugovor na četiri godine.
„Osećam se super. Nakon prvih kontakata između kluba i mojih menadžera, brzo se sve izdešavalo…“, rekao je Belić za sajt Partizana.
Ovaj 21-godišnji fudbaler je naveo da je pratio Partizan prošle sezone, posebno jer mu je trener bio Saša Ilić, i dodao da od novih saigrača poznaje Svetozara Markovića i Nikolu Terzića.
„Nadam se da će me svi prihvatiti dobro“, dodao je on.
Upitan koju utakmicu jedva čeka, Belić je odgovorio da je to večiti derbi protiv Crvene zvezde.
„Šta drugo nego najveću utakmica u Srbiji koju neki igrač može da odigra. Posebno mi je drago što ću ga igrati u dresu Partizana, ako Bog da“, rekao je on.
Na pitanje šta navijači crno-belih mogu da očekuju od njega, Belić je sebe opisao kao agresivnog igrača koji uvek daje sve od sebe.
„Uvek dajem 100 odsto na terenu i van njega i to je ono što mogu da očekuju od mene. Spreman sam, prošao sam pripreme… Nadam se da će navijači biti uz nas ove sezone i bodriti nas“, rekao je novi fudbaler Partizana.
Belić se zahvalio i svom bivšem klubu Čukaričkom.
„Želeo bih da se zahvalim svim ljudima u Čukaričkom za predivan period proveden u ovom klubu. Saigrači su me sjajno prihvatili, hvala i trenerima, sadašnjim i bivšim, dosta sam napredovao na Banovom brdu zahvaljujući svima njima. Takođe, zahvaljujem se i Upravi kluba koja mi je izašla u susret i nije pravila nikakve smetnje da nastavim karijeru u Partizanu. Čukaričkom želim mnogo sreće u ovoj sezoni, da ispune sve svoje ciljeve, pre svega da zablistaju u Evropi, počevši od meča u Luksemburgu. Ovi momci i stručni štab imaju kvalitet za takve domete“, kazao je Belić.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala