- Sputnik Srbija, 1920, 26.08.2021
DRUŠTVO
Društvene teme, zanimljive priče, reportaže, događaji, festivali i kulturna dešavanja iz Srbije, i ostatka sveta

Izmene u saobraćaju na putevima u Srbiji zbog radova

© Sputnik / Radoje PantovićRadovi na putu
Radovi na putu - Sputnik Srbija, 1920, 09.07.2022
Pratite nas
Prema informacijama „Puteva Srbije“, na auto-putu E-75, kod petlje Pojate - Paraćin do 15. jula zbog radova na rekonstrukciji kolovoza, za saobraćaj je zatvorena leva kolovozna traka, u smeru Niš - Beograd, dok se saobraćaj odvija dvosmerno desnom kolovoznom trakom, u smeru Beograd - Niš.
Na deonici puta Kokin Brod - Pribojska Banja do 1. avgusta od 7 do 16 časova, najavljeni su radovi na rehabilitaciji kolovoza, uz naizmenično propuštanje vozila.
Na auto-putu E-75 najavljeno je preusmerenje saobraćaja u zoni stare naplatne rampe Bubanj Potok, zbog obezbeđenja radova na spajanju postojećeg auto-puta sa novoizgrađenim auto-putem.
Iz pravca Niša saobraćaj se preusmerava na proširenje stare naplatne rampe u dužini od 400 metara, a zatim vraća u normalan režim saobraćaja. Iz pravca Beograda saobraćaj se preusmerava na dve saobraćajne trake na proširenje stare naplatne rampe u dužini od 400 metara, a zatim vraća u normalan režim saobraćaja.
Ovaj režim saobraćaja zadržaće se do otvaranja Kraka 11 i preusmerenja saobraćaja ka Nišu preko novoizgrađenih delova auto-puta, što se očekuje u roku od 40 dana.
Na deonici puta Irig - Maradik, do 14.jula zbog radova na rehabilitaciji puta, u toku svetlog dela dana, saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila i regulisan je semaforima i/ili ručno po potrebi, u dužini do 600 metara, dok se tokom noći saobraćaj odvija dvosmerno na suženom delu kolovoza.
Na deonici Pančevo - Bavanište, u dužini od devet kilometara, do 31. jula planirani su radovi na rehabilitaciji puta, saobraćaj je regulisan znakovima privremene saobraćajne signalizacije i opreme, preneo je Tanjug.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala