- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Vesti: Dan odluke o Temeljnom ugovoru /video/

Pratite nas
Pratite uživo vesti Radija Sputnjik.
Danas u vestima:
Bivši japanski premijer Šinzo Abe preminuo nakon atentata. Mnogo toga ga izdvaja od ostalih japanskih premijera, najduže se zadržao na toj funkciji u japanskoj istoriji, bio je komunikativan i ostvario dobre odnose sa Rusijom i Srbijom.
Svi treba da znaju da mi još ništa ozbiljno nismo ni počeli. Ne odbijamo ni mirovne pregovore ali oni koji odbijaju treba da znaju da kako vreme bude odmicalo, biće im teže da s nama pregovaraju, poručio Vladimir Putin.
Vlada Crne Gore trebalo bi da raspravlja o Temeljnom ugovoru sa Srpskom pravoslavnom crkvom, kasni početak sednice. U znak protesta zbog potpisivanja, nekoliko desetina građana okupilo se ispred zgrade Vlade.
U Srbiji broj zaraženih virusom korona u porastu. Epidemiolozi za Sputnjik upozoravaju – iako aktuelni soj ne daje tešku kliničku sliku, jako se lako prenosi, stoga hronični bolesnici moraju biti na oprezu.
Pišite nam u komentarima. Sva vaša pitanja uzećemo u obzir. Slušajte nas i saznaćete ono što drugi prećutkuju.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala