- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

Peskov: Putin je podsetio Zapad i Kijev na to koliki je potencijal Rusije

© Sputnik / Sergey Guneev / Uđi u bazu fotografijaPredsednik Rusije Vladimir Putin na ceremoniji uručivanja državnih nagrada u Kremlju
Predsednik Rusije Vladimir Putin na ceremoniji uručivanja državnih nagrada u Kremlju - Sputnik Srbija, 1920, 08.07.2022
Pratite nas
Izjave zapadnih političara o rešavanju krize u Ukrajini na bojnom polju su apsurdne i samo povećavaju jad ukrajinskog naroda. Predsednik Rusije je tokom sastanka s liderima partija Državne dume Rusije prosto podsetio na to da je potencijal Rusije toliko veliki da je samo jedan njegov deo angažovan u Ukrajini, rekao je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.
Predsednik Rusije Vladimir Putin je u četvrtak, tokom sastanka s liderima partija zastupljenih u Državnoj dumi Rusije, rekao da Rusija još ništa ozbiljno nije ni počela u Ukrajini.
„Neću vas upućivati na Ministarstvo odbrane ovoga puta. To su zaista reči šefa države, ali on je samo imao u vidu izjave koje su mogu čuti u zapadnim zemljama, u Kijevu, o tome da će, kako kažu, Kijev biti na bojnom polju do pobede. Putin je prosto podsetio na to da su potencijali potpuno neuporedvi i da je potencijal Rusije toliko veliki na tom planu da je samo njegov neznatni deo sada angažovan u specijalno vojnoj operaciji. I zbog toga su sve te izjave zapadnjaka bukvalno apsurdne, oni prosto povećavaju jad ukrajinskog naroda. O tome je, takođe, juče govorio predsednik Putin“, rekao je Peskov.
Predsednik Rusije Vladimir Putin - Sputnik Srbija, 1920, 08.07.2022
RUSIJA
Neka pokušaju da nas pobede! /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala