- Sputnik Srbija, 1920
SVET
Najnovije vesti iz sveta

Bizarna nesreća u grčkom letovalištu: Avion oduvao ženu, teško povređena /video/

CC BY 3.0 / Wikipedia/Paul Lakin / Aerodrom na Skijatosu
Aerodrom na Skijatosu - Sputnik Srbija, 1920, 08.07.2022
Pratite nas
Žena koja je turistički boravila na grčkom ostrvu Skijatosu teško je povređena kada je putnički avion oborio i oduvao u more.
Ona je stajala kraj mora neposredno uz aerodrom na Skijatosu, posmatrajući uzletanje aviona, što je atrakcija za mnoge turiste.
Jak udar iz avionskog motora oborio je ženu i otkotrljao je prema moru, vidi se na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama.
Lekari lokalnog doma zdravlja konstatovali su da je zadobila teške povrede glave, prelom karlice i nagnječenja desnog ramena i levog zgloba. Žena je čamcem odvezena u bolnicu u Volosu, najbližem gradu na kopnu, prenose grčki mediji.
To je drugi sličan incident od početka sezone na Skijatosu, pošto je u junu lakše povređen turista (79) kog je pogodio udarni talas iz avionskog motora.
Aerodrom na Skijatosu omiljeno je mesto za fotografisanje, pošto se pista nalazi između dve uvale. U jednoj od njih je plaža Ksanemos, dok je u drugoj omiljeno mesto za posmatranje i fotografisanje aviona. Putnički avioni prilikom sletanja često preleću plažu, dok na poletanje kreću iz neposredne blizine mesta sa kog je turistkinja oduvana.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala