- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Vesti: Može li Vašington da ubedi svet u održivost NATO-a /video/

Pratite nas
Pratite uživo vesti Radija Sputnjik.
Danas u vestima:
Premijer Velike Britanije Boris Džonson objavio da podnosi ostavku na funkciju premijera i lidera konzervativaca. Završio je kao jedna bleda kopija i karikatura svog uzora Vinstona Čerčila, ocenjuju analitičari.
Rezolucija Evropskog parlamenta puna je uslovljavanja i vrlo teških optužbi na račun Milorada Dodika i Republike Srpske, ocenjuju u Banja Luci. A mi otkrivamo kakva se reakcija sprema?
Dan uoči sednice Vlade Crne Gore još nije potpuno izvesno da li će se glasati o tome da Vlada i Srpska pravoslavna crkva potpišu temeljni ugovor.
Ruska avijacija sprečila teroristički napad u Hersonu. Osujećen pokušaj simboličnog postavljanja ukrajinske zastave na Zmijsko ostrvo.
Ubrzani proces pridruživanja Finske i Švedske NATO-u ruski analitičari vide kao svojevrsnu „pi-ar“ kampanju SAD, osmišljenu da ubedi svet u održivost Alijanse i njenu privlačnost za druge zemlje.
Istražujemo – hoće li Srbiju zadesiti drugi talas odlaska ljudi na rad u Nemačku?
Pišite nam u komentarima. Sva vaša pitanja uzećemo u obzir. Slušajte nas i saznaćete ono što drugi prećutkuju.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala