- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

„Mit je da je Đoković loša osoba“ – italijanski novinar pun reči hvale o Novaku

© AP Photo / Kirsty WigglesworthNovak Đoković
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 07.07.2022
Pratite nas
Mladi italijanski novinar Mario Bokardi, uprkos tome što je Novak Đoković eliminisao njegovog omiljenog tenisera Janika Sinera, imao je reči hvale za srpskog igrača i njegovo ponašanje tokom Vimbldona.
Đoković je u velikom duelu sa Sinerom uspeo da ostvari pobedu u pet setova, iako je izgubio prva dva perioda meča.
„Đoković je protiv Sinera opet pokazao da je on igrač kod koga ništa nije nemoguće. I ljubav koju dobija od publike na Vimbldonu me uverava da je samo mit da je on loša osoba i da je omražen. Način na koji on tretira druge igrače i njihove navijače čini da mislim da je dobra osoba puna dobrih vrednosti, osoba koja je učinila tenis razlogom življenja i koja čini da stvari budu upamćene još dugo godina“, naveo je Bokardi.
On se potom osvrnuo na medijske navode o Đokoviću.
„Mediji ne govore istinu uvek i ja želim da kažem šta vidim svojim očima i zbog čega želim da se čuje ovo mišljenje. I ja Novaka smatram istinskim uzorom za odrasle, za mlade i za decu. On je osoba koja ima hrabrosti da bude to što jeste, osoba koja veruje u svoje vrednosti i samo mogu da pohvalim njegovu hrabrost i njegovu ličnost, po cenu da nastavi da trpi uvrede. Niko ne može da me natera da kažem nešto što ne mislim“, istakao je Bokardi.
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 06.07.2022
SPORT
Novak je opet ispisao istoriju
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala