- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Virus ponovo mutira: Da li Srbiji preti novi talas korone I Sputnjik intervju

Virus korona - Sputnik Srbija, 1920, 06.07.2022
Pratite nas
Porast broja obolelih od kovida 19 beleži se u Srbiji, a prati ga i povećanje broja pacijenata na bolničkom lečenju. Brojke rastu i u regionu, situacija je zabrinjavajuća u Grčkoj u kojoj je registrovano više od 26 hiljada zaraženih.
Virus ponovo mutira: Da li Srbiji preti novi talas korone I Sputnjik intervju
Pitamo ga kako sprečiti širenje opasnog virusa iz Grčke, da li Srbija razmišlja o obaveznom testiranju prilikom ulaska iz te zemlje u Srbiju?
Da li je Omikron BA.5, soj koji postaje dominantan, zaista najopasniji virus korone do sada i da li nas od njega mogu sačuvati postojeće vakcine?
Razgovaramo i o tome kome se sada preporučuje buster, odnosno četvrta doza vakicne protiv korona virusa.
Dr Tiodorovića pitamo i da li je aktivan Krizni štab, možemo li očekivati donošenje određenih mera, s obzirom da je nošenje maski trenutno obavezno samo u zdravstvenim ustanovama i avio saobraćaju.
Gost Sputnjika komentariše i alarmantne podatke o broju umrlih od korone u prošloj godini, s obzirom da u Sindikatu lekara i farmaceuta tvrde da je zapravo tri puta veći.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala