- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Nadal upire prstom i traži krivca, ali – šta je s Rafom? /video/

© AFP 2023 / ERIC FEFERBERGToni i Rafael Nadal
Toni i Rafael Nadal - Sputnik Srbija, 1920, 06.07.2022
Pratite nas
Toni Nadal, stric i nekadašnji trener Rafaela Nadala, prokomentarisao je dešavanja iz okršaja Nika Kirjosa i Stefanosa Cicipasa, ali je pritom preskočio „siledžijski“ ispad svog bratanca u meču sa mladim Lorencom Sonegom.
Kirjosa su mnogi posle meča sa Cicipasom optužili da se ponašao siledžijski, međutim, Toni smatra da je više kriv Grk koji je naseo na provokacije.
„Činjenica je da je Kirjos previše iritantan, provokativan i da lako može da dovede protivnike do ludila. Međutim, vrlo sam bio iznenađen Cicipasom i kako nije uspeo da se izbori sa datom situacijom“, prokomentarisao je Toni Nadal u španskim medijima.
„Jasno je da je Cicipas delovao na svoju štetu u situaciji koja mnogima deluje smešno. Čudno je da nije uspeo da kontroliše emocije i nervozu“, dodao je Toni.
Ipak, nije se Nadal senior upuštao u komentarisanje ponašanja svog rođaka Rafaela, koji je bio vrlo siledžijski nastrojen prema Sonegu na meču osmine finala Vimbldona.
Incident između Nadala i Sonega je definitivno jedan od najružnijih detalja sa londonskog grend slema.
Da li je to bio nameran pokušaj Nadala da se iskoristi značajno iskustvo protiv manje iskusnog igrača u ključnom trenutku?
To samo Rafa zna..
U svakom slučaju, ako je Kirjos optužen za siledžijstvo protiv Cicipasa, onda i Nadal mora da bude posmatran u totalno istoj ravni. Pošteno.
Teniska loptica - Sputnik Srbija, 1920, 05.07.2022
SPORT
Nezapamćeni izliv besa – teniser lopticom razbio kameru /video/
Francisko Rođ - Sputnik Srbija, 1920, 05.07.2022
SPORT
„Neću da lažem – bolje bi bilo da Đoković izgubi“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala