- Sputnik Srbija, 1920
EKONOMIJA
Sputnjik Ekonomija prati najnovije vesti, analize i izveštaje iz Rusije, regiona i sveta.

Voz Beograd-Bar sa 600 putnika satima bio „zarobljen“ u Brodarevu /foto/

CC BY-SA 4.0 / Wikipedia/Orjen/Cropped photo / Železnička stanica Bijelo Polje na pruzi Beograd-Bar
Železnička stanica Bijelo Polje na pruzi Beograd-Bar - Sputnik Srbija, 1920, 04.07.2022
Pratite nas
Međunarodni brzi voz Beograd-Bar sa oko 600 putnika stajao je u Brodarevu oko tri sata zbog kvara na lokomotivi.
Putnici voza zbog kvara na motoru čekali su u Brodarevu satima, iako je kompozicija trebalo da stigne u Bar oko 7.30, objavio je „Dan“.
Neizvesno je bilo koliko će se čekati na popravku, budući da je u pitanju međunarodni voz, za koji je nadležna Srbija sve dok ne pređe granicu.
© Facebook/Vozom Kroz Crnu Goru/PrintscreenVoz Beograd-Bar pokvaren u Brodarevu
Voz Beograd-Bar pokvaren u Brodarevu - Sputnik Srbija, 1920, 04.07.2022
Voz Beograd-Bar pokvaren u Brodarevu
Na Fejsbuk stranici „Vozom kroz Crnu Goru“ objavljene su fotografije putnika koji su suncobrane i drugi plažni mobilijar koji su poneli na more iskoristili kao spas od visokih temperatura, a ni slutili nisu da će se sunčati u Brodarevu.
Novosti su objavile da je druga lokomotiva iz Užica stigla u Brodarevo oko podneva i da je voz krenuo za Crnu Goru. Nakon prelaska granice, putnici će ponovo morati da čekaju na promenu lokomotive, pošto kompoziciju preuzimaju "Željeznice Crne Gore".
Iz Srbija voza je saopšteno da je to preduzeće preduzelo sve aktivnosti kako bi voz što pre nastavio dalje, kao i da su putnici dobili osveženje.
Zbog visokih spoljašnjih temperatura došlo je do tehničkog kvara lokomotiva tokom putovanja međunarodnim večernjim vozom za Crnu Goru, koji je juče krenuo iz stanice Zemun za Bar u 19.58 časova, kažu u Srbija vozu.
Svi putnici će na osnovu priložene kupljene vozne karte moći da izvrše povraćaj dela novčanih sredstava u iznosu od 50 odsto.
Srbija voz se izvinjava putnicima na neprijatnosti izazvanoj nepredviđenim okolnostima i zahvaljuje na strpljenju i razumevanju, navedeno je u saopštenju.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala