Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

„Kurti opsednut osvajanjem severa Kosova“: Petković o sramnom spotu Samoopredeljenja /video/

© Tanjug / SAVA RADOVANOVICDirektor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković
Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković - Sputnik Srbija, 1920, 03.07.2022
Pratite nas
Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković, ocenio je da je premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti opsednut osvajanjem severa Kosova i Metohije i da mora da snima spotove da u to ubedi sebe.
"Koliko je Aljbin Kurti opsednut osvajanjem severa Kosova i Metohije, pa mora da snima spotove da u to sebe ubedi?", napisao je Petković na Tviteru povodom objavljivanja spota Kurtijevog Samoopredeljenja, u kojem se tvrdi da su za vreme Kurtijevog mandata na severu KiM uspostavljeni, kako se navodi, "red i zakon".
Petković ističe da su srpske sredine na KiM za Kurtija misaona imenica, a da ako mu je lakše da živi u paralelnoj realnosti, tu pomoći nema.
Pokret Samoopredeljenje objavio je spot u kojem se tvrdi da je Samoopredeljenje uspelo da na severu KiM, kako je navedeno, bude uspostavljen red i zakon.
Navodi se da srpski referendum nije dozvoljen, kao ni održavanje izbora, da su zatvoreni putevi za krijumčarenje i laboratorije za proizvodnju droge.
Kako prenosi portal Kossev, u spotu je sever KiM prikazan isključivo kao leglo kriminala, u koji su ubrojani i rad srpskih institucija, izgradnja naselja Sunčana dolina i održavanje srpskih izbora i referenduma.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala