- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Partizan se nije proslavio protiv Fenera, velika greška Stevanovića /video/

© AFP 2023 / ELSAIlija Stolica
Ilija Stolica - Sputnik Srbija, 1920, 02.07.2022
Pratite nas
Partizan nije baš zablistao na generalnoj probi protiv Fenerbahčea u Gracu. Turski tim je slavio sa 1:0 (1:0), a najbolju šansu za crno-bele propustio je novajlija Andrade početkom drugog poluvremena. Gol za Fener dao je Ener Valensija posle velike greške golmana Nemanje Stevanovića.
Fenerbahče je vrlo brzo došao u prednost, već u 2. minutu utakmice. Kumovala je tome greška golmana Partizana Nemanje Stevanovića koji je odugovlačio sa ispucavanjem lopte. To je bilo dovoljno za Enera Valensiju. Nekada premijerligaški fudbaler je izblokirao Stevanovića i potom sproveo loptu u mrežu.
Sreća po crno-bele pa je u pitanju prijateljski susret...
Mora se reći da je Fenerbahče imao veliku podršku u Gracu, i crno-beli su računali na svoje pristalice, a tokom prvog poluvremena bilo je nekoliko oštrih startova i samim tim i nekoliko pauza koje su usporavale ritam meča.
Bilo je šansi sa obe strane, mogli su i jedni i drugi do gola, ali su na kraju mreže mirovale osim u spomenutom 2. minutu.
Može se reći da je Partizan u drugom poluvremenu bio bolji nego u prvih 45 minuta...
Trener Partizana Ilija Stolica se inače odlučio za sledećih 11 igrača za ovaj duel: Stevanović - Urošević, Filipović, Marković, Šehović - Fejsa, Natho, Andrade - Menig, Holender, Gomeš.
Ovo je bio poslednji pripremni meč za crno-bele, posle čega ih očekuje početak Superlige 9. jula kada gostuju Javoru u Ivanjici.
Robert Prosinečki - Sputnik Srbija, 1920, 02.07.2022
SPORT
Slovenci besni na slavnog Hrvata: Pio, kockao se i otkazivao treninge
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala