- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Možemo li sprečiti Oluju na Kosmetu I Od četvrtka do četvrtka

Pratite nas
Odlukom o zabrani srpskih registarskih tablica i ličnih karti posle 30. septembra Priština nagoveštava da sprema Oluju za kosmetske Srbe, upozorio je predsednik Aleksandar Vučić. Da je napeto na Kosovu pokazala je i proslava Vidovdana a nisu pomogle ni pomirljive poruke patrijarha Porfirija.
Crnogorski premijer Dritan Abazović boravio u prvoj zvaničnoj poseti Beogradu, a sve nijanse rusofobije mogle su se čuti na NATO samitu u Madridu.
O ovim i drugim aktuelnim događajima iz protekle sedmice u emisiji “Od četvrtka do četvrtka” govori istoričar Aleksandar Rastović.
Pitaćemo ga hoće li Priština i Kvinta čuti Vučićevu “upozoravajuću molbu” da ne diraju Srbe na Severu. Može li i kako Srbija da spreči kosovsku verziju Oluje? Da li je jedini zadatak evropskog posrednika EU postao da Srbiji ispostavlja ucene? Da li je moguće resetovanje odnosa Beograda i Podgorice? Kakvi su planovi NATO na Balkanu i zašto baš London šalje vojne stručnjake u BiH da se bore protiv uticaja Rusije?
Možemo li sprečiti Oluju na Kosmetu I Od četvrtka do četvrtka
Emisija „Od četvrtka do četvrtka“ analizira najaktuelnije teme koje su obeležile prethodnih sedam dana. Vodi je Tanja Trikić.
Gosti su politikolozi, sociolozi, vojni stručnjaci, diplomate, novinari, dobri poznavaoci aktuelnih političkih prilika. Emituje se svakog četvrtka od 21.00.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala