- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Dobri nagoveštaji: Đoković trenirao sa Sinerom

© AP Photo / Kirsty WigglesworthNovak Đoković
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 28.06.2022
Pratite nas
Najbolji srpski teniser Novak Đoković trenirao je danas sa Italijanom Janikom Sinerom, na pomoćnom terenu kompleksa Vimbldon u Londonu, i tako značajno umanjio sumnje da bi zbog korona virusa mogao da napusti turnir.
Sa trećeg grend slema sezone povukli su se Hrvat Marin Čilić i Italijan Mateo Beretini, koji su bili pozitivni na kovid-19, a Novak Đoković i Rafael Nadal našli su se u mogućem problemu, jer su trenirali sa njima.
Đoković je odbranu titule u Londonu počeo trijumfom nad Korejcem Sunvu Kvonom (6:3, 3:6, 6:3, 6:4), a sutra u 14.30 na Centralnom terenu igraće u 2. kolu protiv Tanasi Kokinakisa iz Australije.
Podsećanja radi, Britanski „Telegaf“ objavio je da je Hrvat trenirao sa Novakom, a u tekstu se navodi i da se Vimbldon oglasio povodom ovog slučaja.
„Pratimo uputstva vlade Velike Britanije oko izolacije i potencijalnih infekcija kovidom“, poručili su ranije iz PR službe Vimbldona.
Sada kada znamo da je Novak trenirao sa Sinerom možemo da zaključimo da će sve biti u redu. Mada, kakvo „ludilo“ vlada na Vimbldonu, ne smemo ni u šta biti sigurni 100 odsto.
Takođe, pozitivan nalaz korona virusa Matea Beretinija mogao bi da bude potencijalni problem za Rafaela Nadala koji je trenirao sa Italijanom, a posle treninga se fotografisao i iskoristio priliku da porazgovoraju.
Španac i Italijan trenirali su zajedno, a Beretini je u saopštenju naveo da je osetio simptome zbog čega se izolovao.
Videćemo kako će se cela ova ujdurma na Vimbldonu završiti.
Rafael Nadal i Mateo Beretini - Sputnik Srbija, 1920, 28.06.2022
SPORT
Drama u Londonu: Posle Novaka i Nadal u problemu
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala