- Sputnik Srbija, 1920
EKONOMIJA
Sputnjik Ekonomija prati najnovije vesti, analize i izveštaje iz Rusije, regiona i sveta.

Otkazan let „Er Srbije“ na relaciji Beograd-London

© Sputnik / Maksim Blinov / Uđi u bazu fotografijaAvion "Er Srbije" na aerodromu Šeremetjevo"
Avion Er Srbije na aerodromu Šeremetjevo - Sputnik Srbija, 1920, 26.06.2022
Pratite nas
„Er Srbija“ je bila prinuđena da otkaže današnji drugi let između Beograda i Londona zbog smanjenog kapaciteta zemaljskog opsluživanja na aerodromu „Hitrou“.
Kako je saopštila „Er Srbija“, to je drugi let iz Londona koji su morali da otkažu u poslednja dva dana iz istih razloga, po dobijanju informacije sa aerodroma „Hitrou“.
„Nadležne službe „Er Srbije“ neprekidno rade na zbrinjavanju svih putnika sa tih letova, pre svega preusmeravanjem na kasnije ili alternativne letove, odnosno obezbeđivanjem hotelskog smeštaja. Za to vreme, „Er Srbija“ se trudi da se za putnike obezbedi osveženje, kao i pravovremeno informisanje. Kompanija angažuje i dodatne resurse da bi se unapredila podrška putnicima“, navedeno je u saopštenju.
„Er Srbija“ je angažovala neophodno ljudstvo i avione iz svoje flote i bila je spremna da u punom kapacitetu obavi saobraćaj na vreme i u skladu sa planiranim redom letenja, kažu u toj avio kompaniji.
Međutim, „Er Srbija“ „ne može da utiče na spremnost aerodroma sa kojih i na koje leti, pa je stoga i pored dobre pripremljenosti nacionalne avio-kompanije ovaj let morao da bude otkazan“, prenosi Tanjug.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala