- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Stara dama sigurna da je „blokirala“ Kostića - i zato ne žuri

© AP Photo / Matthias SchraderFilip Kostić
Filip Kostić - Sputnik Srbija, 1920, 26.06.2022
Pratite nas
Italijanski fudbalski klub Juventus siguran je da je završio transfer Filipa Kostića i da će Srbin biti fudbaler Stare dame sledeće sezone. To je razlog zašto se ne žuri sa transferom, a ostaje još da se dogovore Juventus i Ajntraht iz Frankfurta.
Kako javlja Gazeta delo Sport, postoji već duže vreme dogovor između Juventusa i menadžera Filipa Kostića, jedino se čeka dozvola Ajntrahta koji nastavlja da traži 25.000.000 za Kostića. To je visoka cifra za Juve koji bi radije da plati bliže 15.000.000 i zato odugovlači.
Sa druge strane, Kostić bi u Juventusu naplatio 2.500.000 evra po sezoni, a potpisao bi ugovor na tri godine.
Gazeta piše da je Juventusovo samopouzdanje po pitanju ovog transfera visoko, te da je Kostić osiguran, „blokiran“ i obećan Juventusu već duži vremenski period.
Masimilijano Alegri će računati na Srbina koji bi trebalo da zameni Federika Bernardeskija i da ima važnu ulogu u igri Stare dame.
Podsećanja radi, Juventus se interesuje i za Nikolu Milenkovića iz Fiorentine, u timu je Dušan Vlahović, tako da bismo naredne sezone mogli da gledamo srpsku reprezentacij u malom u crno-belom dresu Dame iz Torina.
Kostića zastupa Alesandro Luci, čovek koji je menadžer Leonardu Bonućiju, Huanu Kvadradu i Matiji Perinu, tako da je samo pitanje momenta kada će se ceo posao i ozvaničiti.
Nikola Milenković - Sputnik Srbija, 1920, 26.06.2022
SPORT
Juventus želi da napravi „srpski tim“ – Milenković i Vlahović ponovo u istom dresu
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala