- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Davidovac zvanično u CSKA iz Moskve!

© Foto : ABA liga / Crvena zvezda mtsDejan Davidovac
Dejan Davidovac - Sputnik Srbija, 1920, 26.06.2022
Pratite nas
Košarkaš Crvene zvezde Dejan Davidovac ovog leta ostao je bez ugovora, slobodan je igrač, interesovanja za njegove usluge nije manjkalo i on je sada zvanično postao novi košarkaš CSKA iz Moskve!
Bio je najbliži Moskvi, a sada je sve i ozvaničeno. Davidovac je potpisao ugovor na 1+1 jednu godinu.
„Drago mi je što sam se priključio legendarnom klubu CSKA. Nikada nisam igrao van Srbije i srećan sam što će mi prvi koraci u inostranstvu biti u klubu takve reputacije. Ponosan sam što nastavljam istoriju Srba u CSKA posle Ivkovića, Krstića, Teodosića... Bićemo motivisani da sledeće sezone vratimo trofej VTB lige“, rekao je Davidovac.
Ovog leta CSKA je Dimitrisa Itudis azamenio Emilom Rajkovićem koji sada sklapa novi tim za narednu sezonu, a Nikoli Milutinovu sada se priključio još jedan srpski košarkaš – Davidovac.
Davidovac je karijeru počeo dok je igrao za Proleter, a onda je nosio dres Vršca, Crvene zvezde i FMP-a. Nikada nije igrao u inostranstvu, a sada će se tako nešto dogoditi.
Prethodnih dana najavljeno je i da će se Zvezda rastati sa još jednim važnim igračem, Ostinom Holinsom, koji će po svemu sudeći nastaviti karijeru u Makabiju, koji pravi moćan tim za narednu sezonu.
Sada kada je Davidovac odabao Moskvu, biće još interesantnije pratiti CSKA sledeće sezone.
Nikola Jović Adam Silver - Sputnik Srbija, 1920, 25.06.2022
SPORT
„Jović bi mogao da uradi velike stvari u NBA“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala