- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

CSKA predstavio Rajkovića, Vatutin najavio: Možda dođemo u Srbiju, ali i srpski klubovi u Moskvu

© Sputnik / Alekseй Kudenko / Uđi u bazu fotografijaPredsednik CSKA Andrej Vatutin
Predsednik CSKA Andrej Vatutin - Sputnik Srbija, 1920, 22.06.2022
Pratite nas
Košarkaški klub CSKA iz Moskve predstavio je Emila Rajkovića kao novog trenera, a predsednik Andrej Vatutin najavio je da bi klub mogao deo priprema da odradi u Srbiji gde bi igrao protiv najboljih srpskih klubova.
Rajković je na klupi Moskovljana nasledio Dimitrisa Itudisa.
„Velika je čast, ali i odgovornost. Ozbiljan je izazov da se unapredi igra ruskih košarkaša i da se dođe do rezultata kakve CSKA zaslužuje. Želim da kažem navijačima da sam srećan“, rekao je Rajković na predstavljanju.
Prvi čovek CSKA Andrej Vatutin izrazio je zadovoljstvo dovođenjem Rajkovića, a u Moskvu bi mogli da krenu najbolji srpski klubovi, kako bi odigrali pripremni turnir.
„Imamo kontakte sa svim evroligaškim klubovima, uprkos činjenici što su neki od njih glasali protiv nas. To nije razlog da pređemo ulicu i okrenemo se kada se sretnemo. Znam da postoji ideja za pripremni turnir u Moskvi sa najboljim srpskim klubovima. To je dobra ideja! Postoji mogućnost da timovi dođu zajedno jednim avionom, da se uprosti logistika“, rekao je Vatutin i nije želeo da otkriva dodatne detalje.
Vatutin je dodao i da bi Armejci deo priprema mogli da odigraju u Srbiji.

„Možda ćemo provesti deo priprema u Srbiji i odigrati neke prijateljske mečeve tamo. Bila bi greška da se samo pripremamo u Rusiji, da odigramo 10 mečeva sa Zenitom, pa još pet u sezoni. To bi dosadilo i igračima i navijačima. Iskoristićemo sve mogućnosti", rekao je Vatutin.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala