- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Rus pred finale pričao o Đokoviću: Ne, to ne bi bilo fer

© Tennis Australia / Uđi u bazu fotografijaNovak Đoković i Danil Medvedev na Australijan openu
Novak Đoković i Danil Medvedev na Australijan openu - Sputnik Srbija, 1920, 19.06.2022
Pratite nas
Svetski broj jedan Danil Medvedev poručio je da neće tražiti savet od Novaka i Đokovića za mečeve na travnatoj podlozi. Poznato je da Rusu trava nije omiljena podloga i da mu predstavlja veliki problem, ali je došlo do pomaka u njegovoj igri, pošto je posle finala Hergtogenboša, stigao do borbe za trofej u Haleu.
Rus će se u nedelju boriti za titulu u Haleu sa Poljakom Hubertom Hurkačkom za titulu, a medije je interesovalo da li će Danil Medvedev potražiti savet od Novaka Đokovića koji je dosad u šest navrata osvajao titulu na trećem ovosezonskom Grend slemu, gde je i ove godine glavni favorit.
„Ne, neću pričati o tome sa drugim teniserima. Možda samo sa svojim najboljim prijateljima na turu. Ali, neću da idem kod Novaka i da mu kažem da sam impresioniram njegovim partijama i da ga pitam da mi otkrije savete, trikove i taktiku. Posle kada bih igrao finale protiv njega, uveren sam da bi se Đoković zapitao zbog čega je to uopšte radio? Samim tim, neću pokušavati da tražim savet jer to nije u redu. Ispod časti mi je, a volim da radim na sebi, ali sam u potpunosti“, rekao je Danil pred finale u Haleu koje je zakazano za 15 časova.
Poražavajuće je što Medvedeva, kao ni ruske i beloruske tenisere i teniserke neđemo gledati na Vimbldonu zbog odluke o suspenziji.
Denis Šapovalov - Sputnik Srbija, 1920, 19.06.2022
SPORT
Da Šapovalov kaže koju reč na temu ljudskih prava
Dušan Lajović - Sputnik Srbija, 1920, 18.06.2022
SPORT
Kraj za Lajovića u Parmi, ništa od finala
Filip Krajinović - Sputnik Srbija, 1920, 18.06.2022
SPORT
Filip šokirao i Hrvata i sebe – za finale: „Da li je ovo moguće?!“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala