- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Šampion je spreman! /foto/

© AP Photo / Ben CurtisSrpski teniser Novak Đoković proslavlja pobedu nad Špancem Rafaelom Nadalom u polufinalu Vimbldona.
Srpski teniser Novak Đoković proslavlja pobedu nad Špancem Rafaelom Nadalom u polufinalu Vimbldona. - Sputnik Srbija, 1920, 18.06.2022
Pratite nas
Novak Đoković, treći teniser sveta, koji će braniti titulu na Vimbldonu, pokazao je u kakvoj opremi će nastupiti na trećem Grend slemu u godini.
Bliži se početak Vimbldona koji je zakazan za 27. jun, a Novak Đoković će sa starim i proverenim snagama na sebi pokušati da odbrani titulu i tako smanji zaostatak po broju osvojenih Grend slemova u odnosu na najvećeg rivala Rafaela Nadala, koji je odmakao za dva velika trofeja.
Đoković će na čuvenoj londonskoj travi sa „krokodilom“ na grudima sa leve strane, i poznatim brendom za sportsku obuću pokušati da se domogne 21. Grend slem titule.
Interesantno, Đoković je promenio prvobitni plan da neće igrati ništa pre Vimbldona, već je odlučio da zaigra u Harlingemu, gde je učešće potvrdio i Rafael Nadal koji se oporavlja od povrede stopala posle osvajanja Rolan Garosa.
Srpski as koji je na vrhu ATP liste proveo rekordnih 373 nedelje, pao je ovog ponedeljka na treće mesto zbog gubitka bodova u Parizu, dok će u Londonu jurišati na sedmu vimbldonsku titulu, a ukupno 21.
Rafael Nadal Vimbldon 2008 - Sputnik Srbija, 1920, 17.06.2022
SPORT
Amerikanac upozorava: Testirajte Nadala – postoji teorija da se dopinguje
Filip Krajinović - Sputnik Srbija, 1920, 17.06.2022
SPORT
Moćni Srbin srušio Britanca usred Londona!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala