- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Vesti: Amerika se opasno približava kineskoj crvenoj liniji /video/

Pratite nas
Pratite Vesti Radija Sputnjik.
Vesti Radija Sputnjik možete pratiti i na frekvencijama radija Novosti (104,7 megaherca) i Studija B (105,4 megaherca)
Večeras u vestima:
Priznanje bivše ukrajinske ombudsmanke da je njeno izlaganje o ruskim zločinima bilo prenaglašeno, bacilo je novo svetlo na informativnu kampanju zapadnih medija. Može li se svetska javnost otrgnuti od rata lažnim vestima.
Donbas pod intenzivnim udarom ukrajinskih projektila. Ujedinjene nacije osudile su napad Kijeva na porodilište u centru Donjecka. Zvanična Moskva proširila sankcije protiv Velike Britanije, na listi urednici i dopisnici najuticajnijih medija.
Usvojeni izveštaj spoljnopolitičkog odbora EP o Srbiji je homogenizacija zapadnih saveznika oko politike prema Moskvi i izolacija ruskog uticaja sa prostora koji Evropa smatra svojom zonom interesa, smatraju stručnjaci.
Porukom da neće oklevati da pokrene rat ukoliko Tajvan proglasi nezavisnost, Kina je jasno istakla „crvenu liniju“ u trenutku kada Vašington pokušava da zloupotrebi žarište u azijsko-pacifičkom regionu, kažu analitičari.
Pišite nam u komentarima. Sva vaša pitanja uzećemo u obzir. Slušajte nas i saznaćete ono što drugi prećutkuju.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala