- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Vlahović otkrio Italijanima šta je njegovo „gorivo“ i za šta živi

© AP Photo / Alessandra TarantinoDušan Vlahović
Dušan Vlahović - Sputnik Srbija, 1920, 12.06.2022
Pratite nas
Srpski napadač Dušan Vlahović zbog problema sa preponama nije akter mečeva Lige nacija, a za to vreme otkrio je Italijanima šta ga ispunjava, šta je njegovo gorivo i za šta živi.
Vlahović koji je iz Fiorentine stigao u Juventus za 80 miliona evra, pojavio se u Beogradu na meču Srbije i Slovenije koji su Orlovi lako rešili u svoju korist 4:1, čime je pokazao da je uz nacionalni tim i kada je povređen.
Srpski superheroj dao je opširan intervju za italijanske medije u kojem je poručio da su golovi njegov pokretač i da živi za to da ih postiže.
„Živim da dajem golove! Osećam se prazno kada se utakmica završi, a ja ne zatresem mrežu. Jer, kada tresem mrežu, tada letim! To je ono što me potpuno ispunjava, u suprotnom se osetim prazno. Kada postignem gol, ja sam na sedmom nebu“, iskren je 21-godišnji centarfor.
Dušan Vlahović - Sputnik Srbija
Dušan Vlahović
napadač Juventusa
Trener Juventusa Masimilijano Alegri i svi u torinskom klubu zadovoljni su kako se bivši napadač Fiorentine i Partizana uklopio u novu sredinu, ali je svima jasno da kod Vlahovića ima još prostora za napredak.
Fokusiram sam na fudbal 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji. Kada dođem kući ja gledam fudbal. Naravno, volim i ja da uživam i da se opustim, činim i to, ali znam da moram i mogu još da napredujem. A što se golova tiče, oni su moje gorivo. Kada ga jednom probate, potrebno vam je više i više. To je emocija koju morate da doživite. Bar ja za to živim u svakom momentu“, zaključio je Vlahović.
Fudbaleri Srbije - Sputnik Srbija, 1920, 11.06.2022
SPORT
Piksi pred Sloveniju uveren: Imamo razloga za optimizam
Sergej Milinković-Savić - Sputnik Srbija, 1920, 11.06.2022
SPORT
Arsenal želi Srbina umesto albanskog provokatora
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala