- Sputnik Srbija, 1920
EKONOMIJA
Sputnjik Ekonomija prati najnovije vesti, analize i izveštaje iz Rusije, regiona i sveta.

Poznat datum otvaranja dela obilaznice oko Beograda

© Foto : YouTube/Izgradnja Srbije, snimak sa ekranaObilaznica oko Beograda
Obilaznica oko Beograda - Sputnik Srbija, 1920, 11.06.2022
Pratite nas
Deo obilaznice oko Beograda, Sektor 5 od petlje Orlovača do tunela Straževica, biće otvoren u sredu, 15. juna, rekao je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović
„Onda nam ostaje još samo jedna deonica da spojimo obilaznicu oko Beograda sa Koridorom 10 kod Bubanj Potoka i da ovaj projekat u građevinskom smislu jednom za svagda pošaljemo u istoriju. Radovi se odvijaju dobro i na Sektoru 5 na tunelu Straževica i na Sektoru 6 na tunelu Beli Potok i mostovima i očekujem da ćemo kompletnu obilaznicu završiti u februaru ili martu“, rekao je Momirović tokom obilaska radova na brzoj saobraćajnici od petlje Požarevac do Golupca.
On je podsetio sve one koji zameraju što će radovi na obilaznici kasniti ako budu završeni u martu, umesto u februaru, da ovaj projekat kasni decenijama.
„Želeo bih da podsetim da je ta obilaznica trebalo da bude završene 1993. godine, pa 1998. pa 2003, pa 2013. godine. Da li će biti završena mesec dana pre ili kasnije, po mom mišljenu nije važno, važno je da damo sve od sebe i da za šest do osam meseci obilaznicu ustupimo građanima na korišćenje“, rekao je Momirović, preneo je Tanjug.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala