- Sputnik Srbija, 1920, 26.08.2021
DRUŠTVO
Društvene teme, zanimljive priče, reportaže, događaji, festivali i kulturna dešavanja iz Srbije, i ostatka sveta

Test ličnosti: Otkrijte šta izabrana boja govori o vašem karakteru

CC0 / Pixabay / Bojice
Bojice - Sputnik Srbija, 1920, 10.06.2022
Pratite nas
U psihologiji se afinitet prema određenoj boji dovodi u vezu sa trenutnim stanjem pojedinca — njegovim emocijama, stavovima, namerama.
Sa slike izaberite jednu boju koja vam je najprivlačnija i koju najviše volite, odnosno onu koja vam je najprijatnija za gledanje.
Na osnovu toga koju ste boju izabrali, pročitajte sledeće opise:

Plava

Za vas je najvažnije u životu da postignete balans. I vi ste baš to učinili — pronašli ste savršenu ravnotežu koja vama odgovara. Trudite se da stvarima ne dajete previše značaja, ali da ih u isto vreme ni ne potcenjujete. Volite da živite zdravo uz povremene izlete kada dajete oduška sebi, ali se brzo vraćate u ravnotežu.
Reklo bi se da je zlatna sredina vaša filozofija življenja.

Zelena

Kod vas je stalna borba između toga da budete bez kočnica i slobodnog duha i toga da budete stalno na oprezu i čvrsto nogama na zemlji. Zato ste često kontradiktorni u svojim postupcima i na trenutak možete delovati potpuno neracionalno, ali već sledećim postupkom ste sasvim drugačiji.
Razumeju vas jedino oni koji su isti kao vi.

Roze

Vi volite život — hedonista ste i uživate u njemu. Ništa što vam je dato ne uzimate zdravo za gotovo, već cenite to kao dar od života, koji želite da iskoristite maksimalno. Ipak, nekad umete da budete nepromišljeni i da se zanesete, da uzletite suviše visoko. Zato je dobro da se povremeno obratite pažnju i budete oprezniji.

Žuta

Vi ste nepopravljivi optimista. Iako je vaša boja žuta, vi svet zapravo vidite kroz ružičaste naočare. To ne znači da ste idealista, i te kako se oslanjate na svoj racio, svesni ste svojih sposobnosti i mogućnosti, i tačno znate u kom momentu šta treba da uradite kako bi stvari ispale dobre po vas, ali i po druge. Omiljeni ste u društvu i kroz život idete laganim korakom i uzdignute glave.

Ljubičasta

Ova boja otkriva da živite baš onakav život o kom ste oduvek sanjali. Imate dovoljno snage i vere u sebe, samopouzdanja da ostvarite sve što naumite. Oni ciljevi koji su vam ranije izgledali nedostižno sada ostvarujete bez ikakve muke. Takođe ste i dosta osećajni i imate vremena i razumevanja za druge.

Crvena

U slučaju da je vaš prvi izbor crvena boja, to znači da ste tip osobe koja je strastvena, koja ide pravo ka cilju, spremni ste da date sve od sebe kako biste se dokazali i želite da budete prepoznati i primećeni. Kod vas je posebno izražena potreba da budete najbolji i to u svakom aspektu svog života. Najbolji na poslu, najbolji svom ljubavnom partneru, najbolji prijatelj, najbolja majka svojoj deci.

Narandžasta

Vi možda nemate prevelike ambicije i snove, niti težite da osvojite velike visine, pogotovo na poslovnom polju, ali ne znači ni da ste inertni, već da ste nekako svesni da je za sve potrebno vreme. Uvek ste usmereni na sitnice, i zadovoljavate se malim stvarima, prenele su „Magazin Novosti“.
Bitno vam je da su vama drage i bliske osobe dobro, a za sve drugo mislite da ima dovoljno vremena. Nikad niste ogorčeni. Na život gledate optimistično.
ćelav - Sputnik Srbija, 1920, 29.05.2022
DRUŠTVO
Da li ćete oćelaviti - testirajte se
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala