- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Urnebesna akcija Moskovljana zbog škrtih Nemaca

© Sputnik / Evgeniй Biяtov / Uđi u bazu fotografijaNavijač Spartaka
Navijač Spartaka - Sputnik Srbija, 1920, 10.06.2022
Pratite nas
Saga oko transfera fudbalera Liverpula Sadija Manea u minhenski Bajern iz dana u dan dobija nove elemente, a stvari su postale toliko apsurdne da se u celu priču uključio i moskovski Spartak – na urnebesno duhovit način.
Bajern, jedan od najbogatijih klubova sveta, institucija iza koje stoji cela Bavarska, a samim tim i cela Nemačka, „cenjka“ se oko cene za Manea, sjajnog fudbalera i napadača koji je sa Liverpulom osvojio gotovo sve što se može osvojiti.
Sportski direktor Bajerna, nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine Hasan Salihamidžić ponudio je Liverpulu 30 miliona funti, ali tu postoji „kvaka“ – samo sedam miliona funti je garantovano, a ostatak zavisi od toga da li Bajern osvoji Ligu šampiona, a Mane Zlatnu loptu.
Takav pristup je naišao na osudu, ali je moskovski Spartak sve prebacio na humor.
Na svojim društvenim mrežama Spartak je postavio „ponudu“ Bajerna za njihovog igrača Aleksandra Soboljeva.
Prema izmišljenoj ponudi, Bajern nudi 1.000 evra za transfer, ali bi on mogao da naraste na 45 miliona evra pod tri uslova – da Bajern osvoji Evroviziju, Mančester junajted bilo koji trofej, a Lionel Mesi pređe u Real Madrid.
Nemci nisu reagovali na sve, ali je jasno da je moskovski klub do kraja ogolio škrtost kluba koji je gotovo navikao da uzima sjajne fudbalere bez novca, pa je i Manea, trenutno vrednog 80 miliona evra želi da dobije za manje od deset.
Samuel Eto - Sputnik Srbija, 1920, 10.06.2022
SPORT
Arogancija se obija o glavu – burno u Africi zbog žestokog govora legende: „Niko nije siguran!“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala