Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Vučić: Dolazim u Crnu Goru

© Sputnik / Lola ĐorđevićObraćanje Aleksandra Vučića pre inaguracije
Obraćanje Aleksandra Vučića pre inaguracije - Sputnik Srbija, 1920, 09.06.2022
Pratite nas
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kazao je da će doći u Crnu Goru, dodajući da dve države treba da resetuju međusobne odnose, jer u budućnosti mogu mnogo toga zajedno da urade u korist građana obe zemlje.
Vučić je istakao da Srbija i Crna Gora nemaju nikog bližeg nego jedna drugu.
„Nadam se da mnogo toga u budućnosti možemo zajedno da uradimo, pa čak i ovu zimu da olakšamo jedni drugima i da pomognemo jedni drugima, jer će biti mnogo teška zima i za jednu i za drugu zemlju. Polako da resetujemo naše odnose i da počnemo da ih gradimo, odnosno da vratimo onu emociju koju smo imali i poštovanja i ljubav, jer teško da imamo nekog bližeg nego jedni druge“, rekao je predsednik Srbije za Adria televiziju.
Na pitanje da li će uskoro posetiti Crnu Goru, Vučić je odgovorio potvrdno.
„Svakako ću doći u Crnu Goru, da li zvanično ili privatno - to je druga stvar. Premijer Crne Gore Dritan Abazović je dobio poziv da zvanično poseti Srbiju 29. juna i dobrodošao je. Imamo puno tema za razgovor i mnogo stvari da rešavamo u interesu svih. Naravno, uvek će postojati oni koji ne razmišljaju o tome kako bi bilo dobro da dve zemlje sarađuju, već kako da to zaustave, ali nemam problem sa tim“, dodao je Vučić, prenosi Dan.
Dritan Abazović - Sputnik Srbija, 1920, 08.06.2022
REGION
Abazović: Prva zvanična poseta Srbiji 29. juna
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala