- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Kako će se Srbija odbraniti od čopora | Svet sa Sputnjikom

© AP Photo / Michael SohnOlaf Šolc
Olaf Šolc - Sputnik Srbija, 1920, 08.06.2022
Pratite nas
Pred dolazak u Beograd nemačkog kancelara Olafa Šolca Srbiju uporno pokušavaju da uteraju u rusofobni čopor i da joj dokažu da joj bliskost s Rusijom donosi više štete nego koristi.
U borbi za dušu Srbije ne prezaju od brutalnih presedana kao što je odluka tri balkanske članice NATO da spreče posetu šefa ruske diplomatije Sergeja Lavrova Beogradu zabranom preleta njegovog aviona. Šta može biti sledeće i treba li da strepimo od posete Šolca? Da li je slučajno što nemački kancelar stiže baš na godišnjicu okončanja NATO agresije na SR Jugoslaviju? Kako da se Srbija odbrani od čopora i ostane svoja? Ko protura priče da Rusija ucenjuje Srbiju? Zašto pozive na uvođenje sankcija Rusiji na Zapadu pravdaju moralom i ko su arbitri tog morala?
Ovo su neka od pitanja o kojima u emisiji Svet sa Sputnjikom govore novinari Đuro Bilbija glavni urednik informativnog portala "Fakti" i Miroslav Stojanović dugogodišnji dopisnik dnevnog lista "Politika" iz Nemačke.
Emisija „Svet sa Sputnjikom“ bavi se gorućim temama iz širokog spektra društvenog i političkog života. Vodi je Tanja Trikić, a zajednički je realizuju Sputnjik i Radio Novosti. Emituje se sredom od 17.00.
Svet sa Sputnjikom
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala