- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Ilija Stolica novi trener Partizana!

© Foto : FSS/promoIlija Stolica
Ilija Stolica - Sputnik Srbija, 1920, 08.06.2022
Pratite nas
Fudbalski klub Partizan ima novog trenera, a u pitanju je Ilija Stolica, što su crno-beli i potvrdili. Posle dugog čekanja i razmišljanja, odluka je pala i crno-beli su odlučili da je Stolica naslednik Aleksandra Stanojevića.
Promocija će se održati u četvrtak od 15 časova.
Predsednik FK Partizan Milorad Vučelić potvrdio u kratkoj izjavi za Tanjug da je Ilija Stolica novi trener kluba iz Humske.
„Dogovorili smo se sa Ilijom Stolicom, on će sutra u 15 časova biti i zvanično predstavljen", rekao je Vučelić za Tanjug.
U fudbalskim krugovima se bišvi fudbaler i trener crno-belih Savo Milošević spominjao kao favorit da postane novi šef struke crno-belih, ali je Partizan posle razgovora sa Stolicom odlučio da njemu pruži šansu.
Stolica je u trenerskoj karijeri već radio kao pomoćni trener u Partizanu, a posle je vodio reprezentaciju Srbije do 17 i 21 godine, kao i Vojvodinu, Voždovac i Olimpiju iz Ljubljane.
Za sutra je zakazana svečana promocija novog trenera.
„Poštovani, promocija novog šefa stručnog štaba FK Partizan zakazana je za četvrtak u 15 časova u pres sali stadiona Humska 1“.
Očigledno je Stolica posle razgovora sa Ivicom Ilievim dao crno-belima dovoljno razloga da ga angažuju kao novog trenera. Spominje se u javnosti da će to biti ugovor na dve godine.
Nije prvi put da je Stolica bio u razgovorima sa klubom iz Humske oko preuzimanja mesta prvog trenera, a sada je očigledno došao taj momenat.
Partizan se oslonio na Stolicu.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala