- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Vesti: Umesto Otvorenog Balkana — zatvoreni Balkan /video/

Pratite nas
Pratite Vesti Radija Sputnjik.
Vesti Radija Sputnjik možete pratiti i na frekvencijama radija Novosti (104,7 megaherca) i Studija B (105,4 megaherca)
Danas u vestima:
Međunarodne aktivnosti Srbije u ruskom pravcu su blokirane, izjavio šef diplomatije Sergej Lavrov u Moskvi nakon što su mu neke države u okruženju Srbije zabranile prelet zbog čega je morao da otkaže planiranu posetu.
Zatvaranje neba za avion ruskog šefa diplomatije apsolutni je presedan, jer ni Bečke konvencije ne sprečavaju komunikacije čak ni u slučaju zemalja koje su u ratu, kažu analitičari.
Britanci ni posle upozorenja Rusije ne odustaju od planova da Ukrajini isporuče višecevne bacače raketa. Ruska avijacija uništila protivbaterijsku radarsku stanicu dostavljenu Kijevu iz Amerike. Kakvu akciju su pripadnici Azova spremali pod šifrom „Oluja“?
Istražujemo: šta je stvarni razlog što će godišnjica bombardovanja Hirošime i Nagasakija, u avgustu, proći bez predstavnika Rusije — zemlje koja je bila najveća žrtva Drugog svetskog rata, i u njemu odigrala ključnu ulogu?
Pišite nam u komentarima. Sva vaša pitanja uzećemo u obzir. Slušajte nas i saznaćete ono što drugi prećutkuju.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala