- Sputnik Srbija, 1920, 26.08.2021
DRUŠTVO
Društvene teme, zanimljive priče, reportaže, događaji, festivali i kulturna dešavanja iz Srbije, i ostatka sveta

Suzbijanje komaraca u Beogradu nastavlja se u ponedeljak

© AFP 2023 / DIPTENDU DUTTAZaprašivanje komaraca
Zaprašivanje komaraca - Sputnik Srbija, 1920, 04.06.2022
Pratite nas
Ekipe Sektora ekologije i unapređenja životne sredine JKP „Gradska čistoća“ nastaviće u ponedeljak, 6. juna, sa akcijama suzbijanja odraslih jedinki komaraca na teritoriji Beograda.
Tog dana od 18:30 sati do ponoći akcijama sa zemlje tretiraće se lokaliteti: Avala, Pinosava, Beli potok, Zuce, Rušanj, Grocka uz Dunav, Brestovik, Vinča uz Dunav, Ritopek, Ugrinovci, Dobanovci, Bečmen, Petrovčić, Lekino brdo, Šumice, od Tabanovačke do Vitanovačke ulice.
Takođe, komarci će se suzbijati i na lokalitetima Vitanovačka – Kružni put, Voždovac, Medaković, Braće Jerković, Braće Srnić, Indire Gandi, Sinjska, Banjica, Stepa Stepanović, Kanarevo brdo, Miljakovac, saopšteno je iz „Gradske čistoće“.
To preduzeće apeluje na sugrađane da ekipama koje izvode tretmane suzbijanja komaraca omoguće nesmetan rad, a na pčelare da preduzmu potrebne mere kako bi zaštitili pčele tokom sprovođenja akcija, preneo je Tanjug.
Podseća se da sugrađani svakog radnog dana od sedam do 15 sati mogu da prijave lokacije na kojima primete povećano prisustvo komaraca pozivom na besplatan broj telefona 0800–000807 ili putem elektronske pošte na adresu ekologija@gradskacistoca.rs.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala