- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

Ruska Duma: Vašington želi da napravi od Ukrajine svoju koloniju

© Sputnik / Stringer / Uđi u bazu fotografijaAmerički instruktori sa ukrajinskim vojnicima
Američki instruktori sa ukrajinskim vojnicima - Sputnik Srbija, 1920, 02.06.2022
Pratite nas
Rukovodstvo Sjedinjenih Američkih Država želi da pretvori Ukrajinu u svoju koloniju, da iscedi iz zemlje sve resurse i da je iskoristi za slabljenje Rusije, saopštio je predsednik Državne dume Rusije Vjačeslav Volodin na Telegramu.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Volodin podseća da je predsednik SAD Džo Bajden izjavio da Amerika želi da vidi „demokratsku, nezavisnu, suverenu i prosperitetnu Ukrajinu“.
„SAD su imale osam godina da Ukrajinu učine demokratskom, nezavisnom, suverenom i prosperitetnom kada su američki savetnici i instruktori nakon državnog udara zapravo upravljali kijevskim režimom. Ali umesto da razvijaju zemlju, opljačkali su Ukrajinu koja ima ogroman potencijal“, konstatovao je Volodin.
Po njegovom mišljenju, Vašingtonu nije potrebna nezavisna Ukrajina.

„Rukovodstvo SAD želi da napravi od nje svoju koloniju, da iscedi iz zemlje sve resurse i da je upotrebi isključivo za slabljenje Rusije“, zaključio je predsednik Državne dume Rusije.

Predsednik Rusije Vladimir Putin je 24. februara objavio o početku vojne operacije demilitarizacije Ukrajine.
Ministarstvo odbrane Rusije redovno naglašava da ruska vojska ne nanosi nikakve udare po gradovima Ukrajine: vojna infrastruktura se onesposobljava visokopreciznim sredstvima.
Ruska Državna duma u Ulici Ohotni rjad - Sputnik Srbija, 1920, 04.05.2022
RUSIJA
Ruska Duma: NATO je pripremao Ukrajinu za napad na Rusiju
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala