- Sputnik Srbija, 1920
REGION
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz zemalja u regionu

„Nemojte misliti da je tamo iza okeana bolje. Nije bolje, braćo i sestre“: Poruka episkopa Siluana

© Foto : Snimak sa ekrana/ Jutjub/ RTRSEpiskop australijsko-novozelandski Siluan
Episkop australijsko-novozelandski Siluan - Sputnik Srbija, 1920, 02.06.2022
Pratite nas
Episkop australijsko-novozelandski Siluan poručio je iz Banjaluke da mnogi veruju da će im biti bolje ako odu na neko drugo mesto, ali da je to pogrešno, jer se na primeru Australije u vreme pandemije virusa korona pokazalo koliko je nesigurna sigurnost i na petom kontinentu i koliko je utopijski raj u koji su svi verovali i veruju da tamo postoji.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Episkop, koji je u Hramu Hrista Spasitelja prisustvovao obeležavanju krsne slave Banjaluke i Hrama, rekao je u besedi da je Australija preko noći postala tamnica.
"Gumenim mecima se pucalo na ljude, trudnice su hapšene jer ne nose maske, ljudi su po šest meseci zaključani bili u najvećim gradovima, samo par kilometara su smeli da se kreću od svoje kuće. Psihički su ubili narod, odgovorno govorim kao episkop, jer ne sme Crkva da ćuti, Crkva Hristova mora da blagovesti istinu Hristovu", istakao je episkop Siluan.
Episkop je poručio da je utopijska misao da je negde drugde bolje.
"I zato braćo i sestre, ne znate koliki blagoslov nosite što ste ovde na izvoru. Nemojte misliti da je tamo negde iza okeana bolje. Nije bolje, braćo i sestre", naglasio je on.
Episkop Siluan je dodao i da "treba biti sa Hristom gde god se nalazili", te da je i u pandemiji virusa korona potvrđeno da je Hristos jedina sigurnost, uteha, nada i čvrst oslonac, prenela je RTRS.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala