- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Andrea Pirlo za Sputnjik: Sergej je elegantan, navijaću za Srbiju

© SputnikTamara Ranković i Andrea Pirlo
Tamara Ranković i Andrea Pirlo - Sputnik Srbija, 1920, 02.06.2022
Pratite nas
Andrea Pirlo, legenda italijanskog i svetskog fudbala bio je gost u Beogradu pred fudbalski kamp koji organizuju Banka Intesa i Đenerali osiguranje. Slavni Italijan pričao je tim povodom o srpskim fudbalerima, a za Sputnjik je naročito komentarisao Sergeja Milinkovića Savića.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Prikaži preko celog ekranaIzađi iz režima celog ekrana
Pirlo je svojim briljantnim asistencijama, dugim loptama koje su imale oči, proslavio broj 21 koji danas, srpski reprezentativac Sergej Milinković-Savić, nosi u Laciju.
Italijan se našalio i na pitanje Sputnjika kroz smeh rekao da ga Srbin ne podseća na njega zbog drugačije fizičke konstitucije, ali je istakao da postoji sličnost u načinu igre, priznavši da često voli da gleda Sergeja zbog, kako je rekao, njegovog izrazitog talenta za fudbal.
„Fizički smo mnogo različiti, ali sigurno da podseća svojom igrom. On je veoma elegantan igrač i mnogo lepo igra, ima fizičku snagu. Prelepo je gledati ga zato što pokazuje neverovatne i retke stvari na terenu iako je visok 1.90 centimetara. Zato i kažem fizičkom konstitucijom ne podseća na mene, ali je zaista sjajan igrač kao i ostali srpski fudbaleri“, rekao je Pirlo na pitanje Sputnjika.
Italijan je za sve srpske igrače imao reči hvale, govorio je i o uspehu u drugim sportovima, a pošto se Italija nije plasirala na Svetsko prvenstvo Pirlo će navijati za Srbiju.
„U Italiji je uvek igrao veliki broj srpskih igrača. Mi Italijani znamo da su Srbi talentovani, ne samo u fudbalu nego i u košarci i tenisu“, objasnio je Pirlo.
Voleo bih kao narodu da vam čestitam što ste iznedrili veliki broj šampiona. Navijaću za Srbiju u Kataru!
Andrea Pirlo - Sputnik Srbija
Andrea Pirlo
legendarni italijanski fudbaler
Marina Granovskaja - Sputnik Srbija, 1920, 01.06.2022
SPORT
Englezi proteruju i najmoćniju ženu fudbala – jer je Ruskinja
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala